Koha e Ardhshme 00:00

Profili i një agjëruesi në Kosovë [Video]

Shasivar Kabashi nga Theranda agjëron së bashku me dy prindërit e tij më shumë se 10 vite.

Iftaret dhe syfyret i presin së bashku dhe Shasivari thotë se ndjehet shumë mirë në ambientin e ngrohtë familjar. /REL/