Kur Jeremy Randall dhe Ariam Mohamed vendosën datën e tyre të dasmës për 5 maj, ata e dinin se do të dorëzonin bashkimin e tyre të ri në një provë durimi – me besim.

Është Ramazani i parë për Randall dhe dhe Muhamed, që po e ndajnë si bashkëshortë.

Gjatë muajit Ramazan, ata bashkohen me miliona të tjerë në mbarë botën në një periudhë reflektimi, lutjeje dhe sakrifica.

“Më pak ushqim, më pak ujë, pakëndshmëria është e vogël në krahasim me gëzimin dhe bukurinë që ajo ka sjellë në jetën tonë”, tha Randall për Muhamed, duke folur për vete dhe djalin e tij 10-vjeçar, Xheremaja.

Ata kishin ndjerë një mungesë të madhe pasi gruaja e tij Maya, nëna e djalit, vdiq nga kanceri pesë vjet më parë. /30Ditët/