Profili i një agjëruesi në Kosovë [Video]

Profili i një agjëruesi në Kosovë [Video]

Shasivar Kabashi nga Theranda agjëron së bashku me dy prindërit e tij më shumë se 10 vite. Iftaret dhe syfyret i presin së bashku dhe Shasivari thotë se ndjehet shumë mirë në ambientin e ngrohtë familjar. /REL/...
Festa e Fitër Bajramit të premten, BIK uron besimtarët

Festa e Fitër Bajramit të premten, BIK uron besimtarët

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton se muaji i madhëruar i Ramazanit përfundon ditën e enjte, më 14 qershor 2018, ndërsa dita e parë e festës së Fitër Bajramit është të premten, më 15 qershor 2017. BIK me këtë rast të gjithë besimtarëve dhe opinionit të...
Mbahet iftari më i madh në Austri

Mbahet iftari më i madh në Austri

Për të dytin vit radhazi, bashkësia e xhematit së bashku me aktivistët e shoqatës ‘Bosnja’ në Vjenë, organizoi një iftar në rrugën Hasnerstraße ku morën pjesë një numër i madh i besimtarëve dhe kalimtarë të rastit, një total prej rreth 2,000 të ftuar. Ky...