Kujdesi ndaj ushqimit në Bajram mbron shëndetin

Kujdesi ndaj ushqimit në Bajram mbron shëndetin

Ekspertët thonë se gjatë festës së Fitër Bajramit duhet të kujdesemi më tepër rreth ushqimeve përkundrazi do të përballemi me probleme shëndetësore. Gjatë muajit të Ramazanit regjimi i të ushqyerit ka ndryshuar totalisht dhe për këtë duhet të kemi kujdes të shtuar...
Dashuria dhe respekti për profetin Muhammed [Paqja qoftë mbi të!]

Dashuria dhe respekti për profetin Muhammed [Paqja qoftë mbi të!]

Ndryshimi në raport me Allahun nuk mund të merr kuptim pa mos ndryshuar edhe në raport me të Dërguarin e Tij,  Profetin Muhammed [Paqja qoftë mbi të!]. Natyrisht, edhe dashuria e respekti për Profetin janë bindje, fjalë dhe vepër. Profeti nuk është thjesht njeri dhe...
I konvertuari në Islam tregon përvojat e para të Ramazanit [Video]

I konvertuari në Islam tregon përvojat e para të Ramazanit [Video]

Kur Jeremy Randall dhe Ariam Mohamed vendosën datën e tyre të dasmës për 5 maj, ata e dinin se do të dorëzonin bashkimin e tyre të ri në një provë durimi – me besim. Është Ramazani i parë për Randall dhe dhe Muhamed, që po e ndajnë si bashkëshortë. Gjatë muajit...