Plani i ushqimit i ditës së njëzet

Plani i ushqimit i ditës së njëzet

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me copëza pule dhe magdanoz – 1 copë pite me spanaq – 1 gotë(240ml) jogurt me pak yndyrë Pas iftarit – 2 gota çaj i zi ose i gjelbër pa sheqer – 1 mollë mesatare(185gr) Ushtrime Ushtrime...
Plani i ushqimit i ditës së nëntëmbëdhjetë

Plani i ushqimit i ditës së nëntëmbëdhjetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me brokoli – 150gr gjoks pule i pjekur, 1 gotë(100gr) pasta integrale të ziera me sos pesto e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri – 1 pjatë sallatë me rukolla dhe domatina e përgatitur me...
Plani i ushqimit i ditës së tetëmbëdhjetë

Plani i ushqimit i ditës së tetëmbëdhjetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me domate – 200gr salmon i pjekur, 8 shparguj(asparagus) të pjekur përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri, kripë, piper të zi dhe limon Pas iftarit – 2 gota çaj i zi ose i gjelbër pa sheqer...
Plani i ushqimit i ditës së shtatëmbëdhjetë

Plani i ushqimit i ditës së shtatëmbëdhjetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë prej lëngut të mishit me pak karrotë dhe magdanoz – 2 speca mesatar të mbushur me mish viçi pa yndyrë e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri – Gjysmë pitalke(samuni) – 1 pjatë...
Plani i ushqimit i ditës së gjashtëmbëdhjetë

Plani i ushqimit i ditës së gjashtëmbëdhjetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me thjerrëza – 1 gotë(200gr) thjerrëza të ziera, qepë, domate, karrotë, hudhër e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri, origano, kripë dhe piper – Gjysmë pitalke(samuni) – 1 pjatë...