Plani i ushqimit i ditës së tridhjetë

Plani i ushqimit i ditës së tridhjetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me domate – 4 sarma me fleta lakre me mish viçi pa yndyrë dhe oriz të përgatitura me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri – Gjysmë pitalke(samuni) – 1 pjatë sallatë me perime të...
Plani i ushqimit i ditës së njëzetenëntë

Plani i ushqimit i ditës së njëzetenëntë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me brokoli – 200gr troftë ose koc i pjekur e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri – 1 patate mesatare(150gr) e ëmbël e zier – 1 pjatë sallatë me perime të ziera në avull (brokoli dhe...
Plani i ushqimit i ditës së njëzetetetë

Plani i ushqimit i ditës së njëzetetetë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë nga lëngu i mishit të pulës – 150gr gjoks pule pa lëkurë dhe i zier, 1 gotë(240gr) pure patatesh e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri dhe qumësht – Gjysmë pitalke(samuni) – Sallatë...
Plani i ushqimit i ditës së njëzeteshtatë

Plani i ushqimit i ditës së njëzeteshtatë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë me këpurdha – 3 qoftë me qiqra(falafel) me salcë kosi: Receta e qofteve: KLIKO KËTU Salca e kosit: 150gr kos i deleve, gjysmë trangulli(kastraveci) i prerë, 1 lugë të reçelit(10gr) lëng limoni, gjysmë...
Plani i ushqimit i ditës së njëzetegjashtë

Plani i ushqimit i ditës së njëzetegjashtë

Iftari – 3 hurme me 2 gota ujë – 1 pjatë supë prej lëngut të mishit të pulës dhe spanaq – 150rg gjoks pule i pjekur, 1 gotë(200gr) bollgur i zier me speca dhe qepë e përgatitur me 1 lugë të supës(15gr) vaj ulliri – Sallatë e gjelber me domate...